Untuk terus hidup...

Selamat sejahtera ke atas kamu & hai.

Ahad lepas aku pergi check kereta aku kat workshop dengan abang ipar aku. Mechanic tu terangkan apa benda yang dia nak buat. Aku redhakan saja. Dalam perjalanan balik ke rumah aku terkesan dengan statement daripada abang ipar aku yang berbunyi... aku lupa conversation kami yang awal tu tetapi yang akhir tu cenggini..."... saje la angan²... dapat tak tau bila... angan² la yang buatkan kita nak terus hidup.... kalo takde angan² mati la kita..."

So aku setuju dengan statement itu. Aku ada angan²... banyak angan² aku. Salah satunya, angan² dalam arena blogging ni, aku nak buat satu cerita bersiri untuk bacaan umum.
Certengok nanti camane... Menjadi ke idak?

Sekian.

You May Also Like

0 comments